Knit-ted

Dit Nederlandse kledingmerk is één van mijn favoriete merken. Ik had Knit-ted al in mijn hoofd, daarna kwam pas mijn boutique. Het is tijdloos, draagbaar en de knitwear is gemaakt van prachtige materialen. Goede kwaliteit dat mooi is én mooi blijft!

Saint-Tropez

Dit Deense merk zorgt iedere maand voor verrassingen. Saint-Tropez vertaalt actuele modetrends naar betaalbare mode. Combineer eens een goede top of stijlvolle tuniek met knitwear van Knit-ted. Net even anders dan anders.

Aaiko

Van catwalk tot jouw kledingkast. De naam van het Nederlandse AAIKO staat in het Japans voor ‘geliefd’, maar betekent in het oud-Germaans ‘stoer’. Dit zie je terug in alle ontwerpen. Iedere vrouw voelt zich lekker in een kledingstuk van AAIKO.

Suncoo

In de collectie van bernou zijn de jurken, pakken (broek met top), jumpsuits van Suncoo niet te missen. De elegantie en vrouwelijk uitstraling is te zien in de collectie. Je voelt je op en top vrouw in deze fijne Franse items.

Esqualo

Een vleugje Spaans in een Nederlands kledingmerk. EsQualo is geïnspireerd door de kleding en bijzondere tradities in Zuid-Spanje. Laat je verrassen door de details en rijke materialen van een blouse of top van dit vrouwelijke merk.

Lois

Lois Jeans, het iconische denimmerk uit de jaren ’60, is terug van weggeweest! Wij zijn trots om het mooie Spaanse ambacht van Lois Jeans aan jou te kunnen tonen.

Black Orchid

Denim is de kracht van Black Orchid uit Los Angeles. De oeroude spijkerbroek met een mooie pasvorm. Door de hoge taille krijgt je figuur de juiste aandacht. En past de broek echt bij jou!