Over Bernou

Winkelen bij bernou is je laten onderdompelen in een ontspannen en persoonlijk boutique gevoel. Daarom deel ik graag mijn verhaal met jou.

Ik ben opgegroeid in een creatieve ondernemersfamilie in Friesland. Er was altijd aandacht voor interieur en veel gevoel voor stijl. Mode zat er dus al vroeg in bij mij! Het was voor mij een logische stap om een modeopleiding te volgen en mijn droom van een eigen boutique waar te maken. Dolgelukkig was ik dan ook toen ik in 2012 hét pand vond in de leukste winkelstraat van Amsterdam – de Haarlemmerdijk. En inmiddels weten veel vaste klanten bernou al te vinden.

Eén van de belangrijkste elementen in mijn boutique is het creëren van een ontspannen sfeer. Het is een plek waar je op je gemak kunt rondkijken. Waar ik je in alle rust iets vertel over mijn collectie. Of waar we samen op zoek gaan naar dat ene bijzondere jurkje. Voor elke gelegenheid is er een passende outfit. Mode die bij jou past.

Samen met mijn moeder Tinie – die je ook in de boutique treft – ben ik voortdurend op zoek naar mode van internationale merken. Ik ben trots op de variatie die in mijn boutique te vinden is en op het enthousiasme van mijn klanten! Het is zoals ik graag wilde; net even anders dan anders! Ik geniet wanneer jij stralend met een nieuwe outfit mijn boutique verlaat.

Graag tot ziens!

Bernou Bijsterveld

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram. En schrijf je in voor de nieuwsbrief met alle events en acties die ik voor jou organiseer. Dus….#gotobernou